Algemene Voorwaarden

Annuleren

Tot 4 werkdagen voor de tour kan er kosteloos worden geannuleerd, bij programma’s op maat dienen de organisatiekosten wel betaald te worden. Bij erg slechte weervoorspellingen kunt u tot 1 werkdag van te voren annuleren. Wij kijken graag of we de tour kosteloos om kunnen boeken. The Hague Tours behoud het recht om gereserveerde tours te cancelen dan wel op te zeggen. In dit geval zal de gehele aanbetaling worden terug gestort. Bij lichte regen, zorgen wij voor poncho’s. Afwijkingen van de geplande Route kunnen soms voorkomen.

Te Laat

Indien u meer dan een half uur te laat arriveert; wordt de te laat tijd van de tourduur afgetrokken, of blijft de tourlengte even lang maar wordt de te laat tijd aan extra gidsuur (€75,– per uur) in rekening gebracht (wij kunnen echter niet garanderen dat de gids hier ook tijd voor heeft).

Schade

Duidelijke schade aan de fiets bij terugkomst wordt in rekening gebracht volgens tarieven van onze fietsenmaker. (Ter indicatie: slag in wiel: €25,–; nieuw wiel: €65,–; verbogen voorvork: €75,–).

Vermissing

Vermissing of diefstal van uw persoonlijke bezittingen tijdens een tour valt niet onder verantwoordelijkheid van The Hague Tours. Bij vermissing van fietssleutels worden vervangingskosten a €17,50 in rekening gebracht.

Persoonslijke schade/letsel

Schade of letsel aan personen valt niet onder verantwoordelijkheid van The Hague Tours.

Betaling

Het aantal personen dat 24 uur voor de tour bij ons bekend is, is het aantal dat gefactureerd wordt. Indien de tourkosten hoger zijn dan €250,- dient er een aanbetaling te worden gedaan van 50% van het totaalbedrag, deze dient voor de aanvang van de tour reeds betaald te zijn. De resterende tourkosten kunnen bij aanvang contant op het kantoor van The Hague Tours betaald worden.