Onze Wandeltours

De leukste wandeltours van Den Haag

Wandeltour – Den Haag 

De Wandeltour door Den Haag met The Hague Tours is een geweldige ervaring. Den Haag is heel geschikt voor een wandeling. Er zijn veel bezienswaardigheden binnen een niet al te grote afstand en dat maakt de stad ideaal voor een wandel tour. Er zijn zoveel leuke kleine straatjes, mooie gebouwen en heel veel gezellige terrasjes.

Culinaire Wandeltour – Den Haag

Tijdens onze culinaire wandeltour door Den Haag stoppen we bij diverse Haagse horeca bedrijven voor een culinaire versnapering. De hapjes en drankjes zijn met zorg samengesteld zodat u naast de vele prachtige bezienswaardigheden ook lekker hebt gegeten. Wij stoppen o.a. voor een kleine wijn of bier proeverij met een luxe plateau van hapjes, het beste balletje gehakt of kroketje van Den Haag, een echt Haags bakkie, Italiaans ijs en nog veel meer.

Onze wandeling kan vanaf elk punt in Den Haag starten. We komen dus naar u toe! We vertellen niet alleen interessante verhalen over de geschiedenis en de cultuur, maar deze gaan we ook proeven. Tijdens onze wandeltocht krijgt u  ook een cursus Haags. Natuurlijk laten we u alle verborgen plekken van Den Haag graag zien.